Lajmet & Njoftimet

Zv. Ministri i Ekonomisë z. Mentor Arifaj së bashku me nënkryetarin e Komunës së Graçanicës z. Leutrim Ajeti, vizituan Flotacionin e Kishnicës dhe Minierën e Artanës

Zv. Ministri i Ekonomisë z. Mentor Arifaj së bashku me nënkryetarin e Komunës së Graçanicës z. Leutrim Ajeti, vizituan Flotacionin e Kishnicës dhe Minierën e Artanës. Gjatë vizitës diskutuam rreth mundësive për investim në modernizim të flotacionit dhe riaktivizim të minierave të Kishnicës, ku do të krijoheshin mundësitë për rritjen e prodhimit dhe hapjen e mundësive për vende te reja pune në minierë.

 

Çmimet në US$
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
Prokurimi
Prej datës 01.01.2019, të gjitha procedurat e prokurimit (vlera te vogla, te mesme dhe te mëdha), përveç atyre minimale dhe/ose procedurave te cilat nuk mund te zhvillohen përmes platformës, zhvillohen vetëm në formën elektronike. Për me shume:e-prokurimi
Kontakti
Na kontaktoni në email adresën e mëposhtme:
contact@trepcacorporation.com
Parku Industrial
40000
Mitrovicë Kosovë