Lajmet & Njoftimet

Dhënia e depos së FPP në shfrytëzim Komunës së Mitrovicës së Jugut

Me datën 24.01.2023, Trepça Sh.A. i jep në shfrytëzim Komunës së Mitrovicës së Jugut depon prej 500 m 2 në FPP pa kompensim, për deponimin e mallrave të pranuar si donacion për menaxhimin e gjendjes së jashtëzakonshme në qytet. Poashtu ndërmarrja Trepça Sh.A. i ka ofruar Komunës së Mitrovicë ...

Takim pune me Grupin punues të Fondit Sovran

Me datën 12.01.2023, Kryesuesi i Bordit Mbikëqyrës dhe U.D. KE Enis Abdurrahmani kanë zhvilluar takim virtual me Koordinatoren e Fondit Sovran, Znj. Rrezarta Pllana. Në takim kanë marrë pjesë edhe Zv. Ministri Getoar Mjeku, Drejtori i NJMNP z. Adem Ahmetaj, nga Grupi punues i Fondit Sovran Z. ...

Punëtori me ftesë të Qeverisë së Republikës së Kosovës

Me datën 22.01.2023, Kryesuesi i Bordit Mbikëqyrës dhe U.D. KE Enis Abdurrahmani kanë zhvilluar takim me Qeverinë e Republikës së Kosovës me ftesë të Ministres së Ekonomisë, Znj. Artane Rizvanolli. Po ashtu nga KEK-u kanë marrë pjesë Kryesuesi i Bordit Z. Skender Haziri dhe KE Nagip Krasniqi ...

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti priti në takim Bordin e Ndërmarrjes Trepça Sh.A dhe u.d e kryeshefin e Trepça Sh.A, Enis Abdurrahmani

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti priti në takim Bordin e Ndërmarrjes Trepça Sh.A, të kryesuar nga Bahri Hyseni dhe u.d e kryeshefit të Ndërmarrjes Trepça Sh.A, Enis Abdurrahmani, për të diskutuar punën e deritanishme dhe hapat e mëtejmë. Me pagë mesatare prej 805 euro për minatorët, Trepça ë ...

Mbledhja e Kuvendit te Aksionarëve

Zëvendësministri z. Getoar Mjeku dhe zyrtarët e Ministrisë së Ekonomisë kanë qenë pjesëmarrës në mbledhjen e aksionarit në ndërmarrjen Trepça Sh.A. Ndërmarrja Trepça Sh.A. po e rimerr vetën pas vitesh të keqmenaxhimit. Bordi mbikëqyrës dhe menaxhmenti kanë rikthyer treguesit financiarë dhe opera ...

Donacion nga KFOR-i Hungarez për Çetën e Shpëtimit

Me datën 30.09.2022 UD Kryeshefi Ekezkutiv i Trepça Sh.A Dr.Sc.Enis Abdurrahmani me bashkëpunëtorë të tjerë të Ndërmarrjes, priti në takim KFOR-in Hungarez si dhe Sekretarin e zyrës Hungareze në Kosovë. KFORI Hungarez ka sjellur Ndërmarrjes Trepça Sh.A donacion, pajisje të sigurisë për punëto ...

Prokurimi
Prej datës 01.01.2019, të gjitha procedurat e prokurimit (vlera te vogla, te mesme dhe te mëdha), përveç atyre minimale dhe/ose procedurave te cilat nuk mund te zhvillohen përmes platformës, zhvillohen vetëm në formën elektronike. Për me shume:e-prokurimi
Kontakti
Na kontaktoni në email adresën e mëposhtme:
contact@trepcacorporation.com
Parku Industrial
40000
Mitrovicë Kosovë