Shpallje

Konkurse & Njoftime

Konkurset dhe njoftimet e reja në Trepça Sh.a.

Konkurs i brendshëm
 • Mitrovicë

 • Konkurs i brendshëm për zyrtar në departamentin e prokurimit (2 pozita)
 • Konkurs i brendshëm për zyrtar administrativ

Shkarko dokumentet e nevojshme të listuara më poshtëDhënie me qira e fushës së futbollit - Kishnicë
 • Mitrovicë

 • Dhënie me qira e fushës së futbollit - Kishnicë

Shkarko dokumentet e nevojshme të listuara më poshtëNjoftim për anulim të konkurseve
 • Mitrovicë

 • Njoftim për anulim të konkurseve

Shkarko dokumentet e nevojshme të listuara më poshtëDhënie me qira e zyrave ne Terminalin doganore dhe depos në Industrinë baterive
 • Mitrovicë

 • Dhënie me qira e zyrave ne Terminalin doganore dhe depos në Industrinë baterive

Shkarko dokumentet e nevojshme të listuara më poshtëAnulim konkursi për Drejtor Teknik në Njësinë Biznesore Minierat me Flotacion Trepça Stantërg
 • Mitrovicë

 • Anulim konkursi për Drejtor Teknik në Njësinë Biznesore Minierat me Flotacion Trepça Stantërg

Shkarko dokumentet e nevojshme të listuara më poshtëProkurimi
Prej datës 01.01.2019, të gjitha procedurat e prokurimit (vlera te vogla, te mesme dhe te mëdha), përveç atyre minimale dhe/ose procedurave te cilat nuk mund te zhvillohen përmes platformës, zhvillohen vetëm në formën elektronike. Për me shume:e-prokurimi
Kontakti
Na kontaktoni në email adresën e mëposhtme:
contact@trepcacorporation.com
Parku Industrial
40000
Mitrovicë Kosovë