Mirësevini në Trepçë

 

 

 

Me Fat Java e Minatorëve!

Pavaresia e Kosoves

Të dashur punëtor/minatorë!

Sot teksa shënojmë 32 vjetorin e Grevës tuaj të vitin 1989, në të njëjtën kohë zgjohet edhe memoria kolektive e mbarë popullit.

8 ditëshi i rezistencës suaj doli përtej shinave të kohës si llogaritje orëshe dhe u kthye në pararendëse të shumë ngjarjeve historike të Kosovës.

Teksa ju punoni në nëntokën e këtij vendi, ju keni fituar epitetin e meritorëve të shtet-ndërtimit e zhvillimit të kësaj toke. Andaj, është i domosdoshëm përkujtimi i përpjekjes suaj kombëtare.
Me shpresën që minatorët të çmohen aq sa e meritojnë në shoqëri!

Me Fat 32 vjetori i Grevës së Minatorëve!

Enes Muzaqi
U.d Kryeshef Ekzekutiv Trepça Sh.A

Urime 13 vjetori i Pavarësisë së Kosovës

Pavaresia e Kosoves

Të nderuar punëtor/minatorë të Trepça Sh.A! Në 13 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, kur kthehemi prapa në histori shohim që në mesin e shumë kategorive shoqërore që sakrifikuan për këtë vend, jeni edhe ju, si shtyllë e këtij themeli.

Rezistenca dhe protesta juaj atë kohë mbante erën e lirisë, teksa sot ju jeni vulë dhe shpresë e zhvillimit të Kosovës.

Në cilësinë e ushtruesit të detyrës së kryeshefit të Trepçës shpreh urimet e mia për ju në këtë 17 Shkurt, duke uruar që vëmendja shtetërore dhe mbështetja institucionale të jetë përherë përkrah jush! Zoti e bekoftë Kosovën!

Enes Muzaqi
U.d. Kryeshef i Trepça Sh.A

Urime Viti i Ri 2021

Ud Enes Muzaqi

Të nderuar minatorë/punëtor të Trepça Sh.A

Viti që po lëmë pas ishte i vështirë për jetërat e njerëzve dhe ekonominë globale.
Një përballje jo të lehtë ekonomike e pati edhe ndërrmarja publike Trepça Sh.A

Në kohën e fundvitit, kur urojmë për ndërrimin e mot-moteve mbetemi me shpresë se institucionet do të ndërmarrin hapa që djersa e minatorit të vlerësohet ashtu siç duhet.

Urime Viti i Ri 2021, shëndeti e mbarësia qofshin me ju!

Me Fat!

Enes Muzaqi
U.d. Kryeshef i Trepça Sh.A

CALL FOR OFFERS


Trepca

Trepça-JSC invites all interested bidders to participate with their offers as per call for sell of Lead and Zinc concentrate as per Reference number: TR- 07/2020

Product name: Lead and Zinc concentrate.
Quantity:

Lot 1
 • - Lead concentrate Stanterg approximately 5,316.90 wmt
 • - Lead concentrate Artana approximately 1,250.00 wmt
Lot 2
 • - Zinc concentrate Stanterg approximately 6,340.60 wmt
 • - Zinc concentrate Artana approximately 1,800.00 wmt
Location: Trepça JSC, Mitrovica – Republic of Kosova

Please note that to download and submit the tender dossier you need to register on the following link Public Procurment Regulatory Commission
All interested bidders can request tender dossier on following e-mail address: Trepca Procurment, Hysni Beqiri
Site visit for interested bidders will be done 12.01.2021 from 12:00 PM to 14:00PM
Deadline for bid submission is 25.01.2021 at 13:00PM
The tender opening is 25.01.2021 13:00 PM
For more details you can contact procurements Trepça JSC trepcaprokurimi@yahoo.com or sales department on phone number: +383 28 538 050

Mblidhet Bordi i Përkohshëm i drejtorëve të Trepça Sh.A.
 • Mitrovicë
 • 29/10/2020

Bordi i Përkohshëm i drejtorëve të Trepça Sh.A. i kryesuar nga Prof.dr.Sylejman Hyseni me drejtorët Esat Peci, Safet Sadiku dhe Shyqeri Sadiku, sot me dt: 29.10.2020 ka mbajtur mbledhjen e parë zyrtare.

z. Hyseni ka theksuar se Bordi i përkohshëm i drejtorëve, si përfaqësues i aksionarit kryesor (qeverisë) ka përgjegjësinë për performancën e mire të Trepça Sh.A. Tutje, z. Hyseni ka potencuar se në radhë të parë duhet t’i kushtohet vemendje e veçantë shëndetit dhe sigurisë së punonjësve të Trepça Sh.A, në këtë vazhdë ai ka inkurajuar menaxhmentin që të angazhoj të gjitha kapacitetet për menaxhimin sa më të mirë të gjendjes aktuale si pasojë e pandemisë COVID-19.

Fare në fund, Bordi i përkohshëm ka përshëndetur angazhimin e menaxhmentit dhe punëtorëve për rezultatet e arritura.

Urime 28 Nëntori

Të nderuar minatorë/punëtorë!

Si ushtrues detyre i Kryeshefit të ndërmarrjes “Trepça Sh.A” kam nderin t’ua uroj festën tonë kombëtare, 28 Nëntorin!
Kjo ditë e madhe përtej gëzimit që na sjell për Pavarësinë e Shqipërisë, na dhuron edhe mesazhin e madh të bashkimit dhe rezistencës për hirë të kombit tonë.
Përderisa në kohën e sundimit të okupatorëve të ndryshëm, si sakrificë vlerësohej veprimtaria kombëtare; sot ajo është kthyer në mund të përditshëm nëpërmjet punës për të mirën shtetërore.
Andaj, përtej festimeve që bëhen çdo përvjetor, kjo ditë na përkujton edhe kontributin të cilën jemi të detyruar ta dhurojmë, për hirë të figurave të mëdha që tanimë kanë shkruar historinë nëpërmjet veprave të tyre.

Duke shpresuar që themelet e shtetit shqiptar të rrojnë gjatë,
Urime Pavarësia e Shqipërisë!


Enes Muzaqi
U.d. Kryeshef i Trepça Sh.A

Mblidhet Bordi i Përkohshëm i drejtorëve të Trepça Sh.A.
 • Mitrovicë
 • 29/10/2020

Bordi i Përkohshëm i drejtorëve të Trepça Sh.A. i kryesuar nga Prof.dr.Sylejman Hyseni me drejtorët Esat Peci, Safet Sadiku dhe Shyqeri Sadiku, sot me dt: 29.10.2020 ka mbajtur mbledhjen e parë zyrtare.

z. Hyseni ka theksuar se Bordi i përkohshëm i drejtorëve, si përfaqësues i aksionarit kryesor (qeverisë) ka përgjegjësinë për performancën e mire të Trepça Sh.A. Tutje, z. Hyseni ka potencuar se në radhë të parë duhet t’i kushtohet vemendje e veçantë shëndetit dhe sigurisë së punonjësve të Trepça Sh.A, në këtë vazhdë ai ka inkurajuar menaxhmentin që të angazhoj të gjitha kapacitetet për menaxhimin sa më të mirë të gjendjes aktuale si pasojë e pandemisë COVID-19.

Fare në fund, Bordi i përkohshëm ka përshëndetur angazhimin e menaxhmentit dhe punëtorëve për rezultatet e arritura.

Konkurs i brendshëm

Me datë 05.10.2020 Trepça Sh.A shpall konkurs të brendshëm
 • Mitrovicë
 • 05/10/2020
Pozita:
 1. a) Udhëheqës i shërbimeve teknike në Stan Tërg.

Me datë 23.09.2020 Trepça Sh.A shpall konkurs të brendshëm
 • Mitrovicë
 • 23/09/2020
Pozita:
 1. a) Drejtor Teknik i Minierës me Flotacion në Stan Tërg
 2. b) Drejtor i Prodhimit në Minierën e Stan Tërgut
 3. c) Drejtor i Flotacionit në Tunel të Parë
 4. d) Drejtor për hulumtim dhe zhvillim në Minierën e Stan Tërgut
 5. e) Drejtor i departamentit të planifikimit dhe analizës në Trepça Sh.A

Njoftim

Komunikatë për media
 • Mitrovicë
 • 03/06/2020

Bordi i Përkohshëm Mbikëqyrës i Trepça Sh.A mbajti sot mbledhje të jashtëzakonshme lidhur me tragjedinë e minierës së Artanës, në të cilën mbledhje U.D i Kryeshefit Ekzekutiv z.Hysen Vrajolli i njoftoj drejtorët lidhur me këtë ngjarje dhe hapat e marrur nga Trepça Sh.A lidhur me nxjerrjen e viktimave nga vendi i ngjarjes.

Bordi i Përkohshëm Mbikëqyrës së bashku me U.D i Kryeshefit Ekzekutiv z.Hysen Vrajolli u dakorduan që familjeve të dy viktimave të ju ndajë nga 10,000.00 € ndihmë financiare.

Gjithashtu në process do të shqyrtohen edhe mundësitë tjera të ndihmës ndaj këtyre familjeve.

Me këtë rast Bordi i Përkohshëm Mbikëqyrës ju shpreh ngushëllime të thella familjeve të viktimave të kësaj tragjedie dhe njëkohësisht insiston tek menaxherët e minierave që në maksimum të ngritin kujdesin ndaj punës dhe sigurisë në punë.